Hov, det jo familien Madsen der skriver….

Sikke tiden flyver….. det vist til en opdatering fra familien Madsen!

Besøg

De sidste 4 uger har stået i gæsternes tegn. Vi har været så heldige at have besøg af: Klausen, Jesper & Maj samt Mortens forældre og lille broder Simon:) Det har været super hyggeligt at se dem alle igen samt tilbringe tid sammen.

Når man nu har gæster, så kommer man unægteligt ud og se en masse – også de samme ting flere gange. Vi er vist efterhånden blevet ok kendt med området og hvad man kan se og hvad man godt kan undvære at se! Fx. er Afrodittes bad noget af en skuffelse – det tager en god sjat tid at komme dertil og for så at erkende, at man har kørt langt for at se en grotte med vand i! Plus siden er dog, at der er god udsigt fra området og at der lige i nærheden ligger en rigtig hyggelig havn (se: et sted nær Polis) og en badestrand.

Det skal også siges, at der var dejligt køligt ved grotten!

Jeg har så været så heldig at besøge stedet 2 gange, første gang var vi også så heldige at se et æsel, som Mikkeline ikke helt kunne bestemme sig om, om hun kunne lide!

Bilen…

har efterhånden fået kørt nogle miles, 592 miles rundede den i går! Vi har så haft den en god måned nu! Må hellere indrømme, inden Morten kommer med en eller anden opdigtet historie, at jeg på min anden køretur var så uheldig at smadre vores venstre sidespejl – kun glasset – det sidder stadig i og kan anvendes! Noget jeg sidenhen har måtte høre meget for! Som i kunne se på et tidligere billede af bilen (Udsigten og endnu en bankannadote), så har vi fået tildelt en parkeringsplads, hvor man skal bakke ind – hvilket undertegnet ikke helt huede den første tid, men som ugerne går, syntes jeg selv at det går ok!

Svigerfamilien…

var vores sidste hold gæster i denne omgang, til august kommer fastrene og et hold venner fra Tyskland. Har lige samlet nogle billeder fra de sidste besøgende:


Immigration…

den 29. juni blev vi officielt en del af den cypriotiske befolkning. Tilbage i april fik vi en dato, hvor vi skulle møde op og blive immigreret samt medbringe en masse papirer! Dagen oprandt og vi kom af sted! Vi skulle være der kl 9.00 (stod der på vores papir), da kl nærmede sig 11.30 blev det så vores tur til at komme ind – selvfølgelig skulle vi alle være repræsenteret – det er ikke altid let at tilfredsstille en 1,5 årig, som har krudt bag i! Inden det blev vores tur, opdagede jeg, at vi ikke havde fået taget nogle kopier af vores pas, så morten måtte en tur ud og rende! Han nåede heldigvis tilbage, de er nemlig ikke blege for at afvise folk, bare der er  det mindste! Da vi så kom ind, havde vi heldigvis charmetrolden med, så alt gik som smurt!

Så i dag skulle jeg ned og anmode om det blå EU sygesikringsbevis, og igen blev jeg bedt om at medbringe, storset de samme papirer (HVORFOR ??? Vi har jo fået vores yellow slip, så de burde vide alt er som det skal være). Og igen er det kun Morten som kan stå som familiehoved og underskrive – meget paterikalsk samfund!

Bright Star Nursery…

er Mikkelines nye vuggestue. Vores første dagplejemor stoppede, da hun fik tilbudt et nyt job. Heldigvis var der plads til Mikkeline her. Det minder mere om en vuggestue, som vi kender det hjemmefra, dog med den undtagelse at der er børn i alderen 5 mdr. op til skolestart. Det bliver snakket engelsk og lidt græsk, men heldigvis er Mikkeline vist ved at forstå en del engelsk – hun er tilmed begyndt at synge: row row row ( …your boat, gently down the stream, if you see a crocodile, don’t forget to scream)! Hun synger kun det første 3xrow og så skriger hun når vi synger krokodille:)

Det var alt for nu, er sikker på Morten kan komme med en beretning om deres tunfisketur… så den må i vente spændt på!

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...