Et sted nær Polis…

Weekenden nærmede sig… og hvad bedre end at se nogle venner, nu man alligevel ikke skulle så meget?!

Vi foreslog Lisbeth og Jacob at tage ud og spise sammen, så kunne Alexander og Mikkeline også lege sammen. Det var de straks med på, men foreslog at vi tog med op nord på til en lille by nær Polis og spiste. Da hverken Morten og jeg havde set meget andet end Paphos, skyndte vi os at sige ja.

Heldigvis havde J+L en ekstra bil, så Jacob var så sød at hente os. Velvidende at jeg let bliver køresyg, satte jeg mig alligevel bagi! Turen op nordpå gik gennem et smukt bjergområde, hvor bønderne har indrettet deres marker på plateauer.

Den lille havneby, som jeg af flere årsager ikke kan huske navnet på, består af en gade med butikker og restauranter. Restauranterne vender ud mod havnen, hvor der ligger en masse sejl- og fiskebåde. Det var et  super hyggeligt sted og smukt. Byen ligger i en vig, så man kan se smukt landskab på begge sider, når man står på stranden. Vil beskrive byen som ren turist fælde og der bor ikke mange lokale. Rund om i området er der massere af udlejningsboliger til turisterne.

Før vi fandt et sted at spise, gik vi en lille tur, hvilket blandt andet betød et besøg på legepladsen. Det blev modtaget med stor jubel fra de to små:)

Hernede er alle vilde med børn. Så da Mikkeline ikke ville have mere at spise satte vi hende “fri”. Der gik ikke længe før hun opdagede en hund og en kat, så af sted det gik, med en af tjenerene i hælene. Det betød spisero til os andre, selvom moren ikke kunne lade være med at sidde yderligt på stolen. Uden brok skiftede hun mellem tjenerne, havde dog lidt dårlig samvittighed over at lade dem tage sig af vores krudtugle.

Hvor om alt er, så kan det klart anbefales at besøge stedet, som jeg nok skal kunne navnet på, hvis det bliver aktuelt.

Omk. kl 20 gik turen retur til Paphos. Vi tænkte Mikkeline nok ville falde i søvn på turen, men nej! Alexander var gået omkuld blot 10 min efter afgang. Heldigvis var hun nem at putte i sin seng, efter en dag i legestue og på eftermiddags/aftentur.

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...