Bag om Cypernguiden.dk

Her kan du læse mere om Cypernguiden.dk, hvem der står bag, hvordan du kan komme i kontakt med os og hvor du finder os på de sociale medier.

Hvem står bag

Her kan du se os alle sammen – Navne fra venstre mod højre: Lotte, Mikkeline, Morten & Jamie

Her kan du se os alle sammen – Navne fra venstre mod højre: Lotte, Mikkeline, Morten & Jamie (fra Troodos 2017)

Vi har boet på Cypern siden april 2012, hvor vi flyttede hertil af arbejdsmæssige årsager. Da vi efterhånden har oplevet en masse, mente vi, at det var en god baggrund for at starte en ordentlig dansk rejseportal om Cypern op ved siden af vores blog om vores andre oplevelser på Cypern.

Derfor finder du på siden alt det, vi ved om Cypern, informationer om vejret og meget andet. Kort sagt mere eller mindre alt det, som du skal bruge, for at få en god rejse til Cypern. Hvis du kan bruge det, du læser på siden, håber vi, at du har lyst til at hjælpe os ved at følge os på Google+ og Facebook, dele indholdet eller lægge en kommentar.

Om Morten Madsen

Jeg er født i 1981 og arbejder som Business Manager for Sverige, Norge og Danmark for LMA Gaming, som ligger på Cypern. LMA Gaming arbejder med markedsføring – primært på nettet – og mit job, som jeg synes er wahnsinnich spændende, inkluderer ansvaret for markedsføringen af to online casinoer; MrSpil.dk med dansk licens og Viking Slots, som har licens på Malta.

Mit job hos LMA Gaming er også årsagen til, at vi besluttede at flytte til Cypern. Før det, arbejdede jeg hos intranet­konsulenten Kurt Kragh Sørensens firma IntraTeam A/S. Det var mit første “rigtige” job efter endt uddannelse på Aarhus Universitet, som efterlod mig med en titel så seriøs som Master of Arts in Corporate Communication. Det har jeg dog haft begrænset “udnytte” af hidtil.

Udover arbejde går tiden med hjemmesiden, et nyt projekt Cyprus Ninja, fodbold på den lokale når Liverpool spiller og meget andet. Du kan kontakte mig her: Google+ – Twitter – LinkedIn

Om Lotte Sembach Madsen

Jeg er født i 1982, og modsat min jydemand, er jeg født og opvokset på Falster. Før vi flyttede til Cypern boede og læste jeg i Aarhus, det kom der en kandidat i international erhvervskommunikation og tysk ud af.

Beslutning om at flytte til Cypern var ikke så svær, jeg havde næsten lige afsluttet min barsel og var arbejdssøgende. Kort tid efter vi ankom til Cypern blev jeg ansat som freelance oversætter (engelsk -> dansk) ved All-in Translations, som specialiserer sig i igaming terminologi og hvad der ellers hører sig af tekst til en hjemmeside.

Jeg er siden hen blevet deres Danish Language Manager, med ansvar for opdatering af termdatabase og kvalitet. Mit tyske har jeg dog ikke fået udnyttet til fulde, til gængæld bruger jeg al min tilegnet viden inden for oversættelsesteori, metoder & Trados.

Når jeg ikke lige laver oversættelser for All-in translations arbejder jeg på vores hjemmeside her eller laver småjobs for forskellige kunder. Du kan læse mere om mig og mit arbejde på Translatebysembach.com, Google+, & LinkedIn.

I fritiden træner jeg selvforsvar, læser bøger, tager på legepladser og tur med børnene.

Om Mikkeline – Det ældste barn

Mikkeline er født i efteråret 2010 i Danmark  og er faldet rigtigt godt til på Cypern Hun har gået i en engelsk­ & græsk­sproget børnehave indtil hun blev 5, derpå begyndte hun i pre-school på en britisk privatskole (tilsvarende børnehaveklassen). Hun er en glad og livlig pige, som elsker at svømme og lave gymnastik. Hendes sprogkundskaber omfatter efterhånden 4 sprog, hvor engelsk og dansk er ligestillet (dog er hendes engelske ordforråd nok størst).

Om Jamie – Den yngste

Jamie er som den eneste af os født på Cypern, i efteråret 2013. Det foregik på det lokale privathospital, som var absolut anbefalelsesværdigt. Han har siden 2014 gået i engelsk børnehave, hvilket betyder at hans første sprog er engelsk. Vi taler dansk hjemme og han forstår alt, men bortset fra nogle bestemte ord, så foretrækker han at svare på engelsk – børnene leger også sammen på engelsk! Vi regner dog med, at det danske nok skal komme med alderen, nogle ferie i Danmark plejer at hjælpe på det, det gjorde det på Mikkeline.

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...