Appelsin eller lime – livets store spørgsmål

Det er jo efterhånden rigtigt længe siden, jeg har fået taget mig sammen til at skrive et blogindlæg her på bloggen, så mon ikke det er på tide igen.

Det er dog ikke fordi, der som sådan har manglet ting at skrive om, men mere, at tiden har været prioriteret anderledes. Tiden går rigtigt hurtigt hernede, og det er lidt svært at forholde sig til, at det er over 6 måneder siden, jeg for første gang satte foden på cypriotisk jord. Et kig på kalenderen fortæller selvfølgelig en anden historie, men det er ikke sådan jeg har oplevet det. Der har været masser at lave og jeg er ikke i tvivl om, at jeg i set bakspejlet ville (og skulle) vælge samme løsning. Så til kalenderen og det faktum, at jeg (og Mikkeline og Lotte) har været her så længe, kan jeg kun hive et gyldent citat frem fra en gul kendis:

“Facts are meaningless. They can be used to prove anything”

Jeg har masser at lave på arbejde, og så længe det ikke er fordi jeg dovner den, er det jo et rigtigt godt tegn, og vi er også for alvor kommet i gang med markedsføringen af Mr Spil i Danmark – bl.a. på TV – og det kan aflæses på vores tal.

Vi har jo også haft tid til at komme forbi Danmark og det var helt vildt stressende, fordi man forsøgte at se så mange mennesker, som overhovedet muligt. Men på trods af, at det efterfølgende ikke rigtigt føltes som en ferie, var det ualmindeligt dejligt at se mennesker, som betyder noget for mig igen. Og der skal selvfølgelig også lyde en tak til de, som hentede i lufthavn og som man kunne overnatte hos.
Desværre kunne man jo ikke se alle, og så var der jo desværre ikke andre løsninger, end at man måtte nå det man kunne, og satse på, at se alle mulige andre på et andet tidspunkt.

Som den trofaste læser af bloggen ved, har jeg jo også fået et appelsintræ hernede, og selv om den er klejn, ser det allerede nu ud som om, at der vanker gevinst i år. Tilbage sidder i hvert falde tre store  appelsiner, som også har klaret den første efterårsregn, og vi venter bare på at se, om de monstro også bliver gullige eller orange på et tidspunkt – Eller om det bare er enormt store limefrugter.

Frugter på et træ

tre stk frugt på et træ

Hvis jeg keder mig – og det er der ikke meget chance for – så kan jeg jo altid sætte mig og kigge på farven ændre sig. Der er i hvert falde mulighed for det, for i øjeblikket bliver jeg sendt ud på altanen af min datter, så snart jeg kommer hjem, hvorefter hun lukker døren :s

Men nok herfra – Jeg håber ikke, at der kommer til at gå så længe inden jeg får skrevet en ny post, men det vil tiden vise. Ellers kan man måske håbe på, at der er nogen, som lige vil minde mig om, at mine visdomsord er efterlyste.

Og hvis der er nogen, som er skinsyge over det gode vejr vi har hernede, kan jeg oplyse om, at det efterhånden er ved at blive småkoldt. I dag var der i hvert falde ikke meget over 26 i skyggen og der var under 20 grader i nat… brrrr

Mod det uendelige univers – til vi ses igen.

/Morten

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...