Sommeren går på hæld…

Besøgende og besøg i DK

Som de fleste nok har bemærket, så har der været ret stille på vores blok de sidste par mdr. – og det er ikke fordi vi ikke oplever noget! (Som min mand lige har påpeget, ved at snige et hurtigt oplæg ind mens jeg på 3 uge arbejder på mit). Det har været en ret begivenhedsrig sommer, som jeg skrev i sidste blogindlæg, havde vi allerede haft en del besøg og havde flere forude. Og mortens annonceret indlæg om sin fisketur venter stadig på sig – ved dog, at han nu har fået billeder fra turen! Så måske kommer der trods alt en lille historie derfra, engang!

Mortens to yndige søstre kom på besøg først i august – Mikkeline nød at få opmærksomhed og at have så mange legekammerater at vælge imellem! Det var dog en ballon, som hun havde fået til sin første børnefødselsdagsfest hos Alexander, som hittede mest!

 

 

Jeg havde fornøjelsen af en fridag, hvor vi 3 tøser tog på bådtur  – men det var nu ikke de søstærkeste piger jeg var kommet af sted med:) Lad os bare sige at turen ud foregik med to meget rolige og ikke særlig snaksagelige piger;) Vores mål var Coral Bay, hvor båden gjorde hold og vi fik lov til at springe i vandet, snorkle, ro “kajak” og fik frokost. Det var en dejlig tur, til trods for gyngende søgang ud – så det var godt vi fik sagt ja til en 6 timers tur i stedet for 8 timer, som vi ellers egentlig havde betalt for – men så fik vi i stedet drikkevarene gratis.

Derpå fik vi besøg af Maria og Markus, nogle venner fra Trier. Det var super hyggeligt at se dem igen og da der faldt 2 helligedag mens de var her, havde vi også til til at tage på opdagelse med dem. Turen gik denne gang til Akamas halvøen  og  Avagas Gorge (kløft). Det var en både smuk og udfordrende tur – da vi både skulle passere vandløb og kravle på sten. Morten havde Mikkeline med i en bæresele, han lignede lidt en kænguru – bedøm selv!

Vi kom også lidt på afveje i bilen, da mændene mente de kendte en smutvej, det ville det også have været, hvis vi havde haft en 4 hjulstrækker, men det har vi ikke! Så vores kære bil måtte stå sin første off road test!

Først i september kom min tante og farbror på besøg, det var smadder hyggeligt og dejligt at se dem igen. Midt i deres ferie lå vores afgang til DK. Vores første besøg siden afrejsen i april. 5 mdr. er gået og de er gået rigtig stærkt!

I Dk gik turen rundt i landet til familie og venner. Første stop Herning, hvor vi for sidste gang sov i svigerforældrenes gamle hus – lidt underligt at tænke på, nok mere for Morten, han er trods alt vokset op der! Derpå gik turen til Herning – Mikkeline fik dog lov at blive hos farmor, farfar og onkel Simon indtil søndag – tror helt bestemt hun hyggede sig. Morten og jeg brugte aftenen på at fejre vores kammerat Jesper. Vi fik besøgt en masse i Jylland og jeg sluttede ugen af med at se Anders Mattesens nye show (som var en fødselsdagsgave fra Morten), altid godt med et grin!

Efter Jylland tog Morten til KBH (lidt tidligere end os andre, da han havde nogle møder mv.), Mikkeline og jeg tog først turen ned over Falster, hvor vi havde nogle dejlige dage. Havde også fornøjelsen af at passe min nevø nogle dage – jeg have både Mikkeline og ham med ud og handle! Han var nem at have med, mens Mikkeline havde krudt bag i og skulle på opdagelse og opleve alt med hænderne;)

Fredag før hjemturen søndag to vi til KBH – søs, MC og mor kørte os der ind, så vi havde en hyggelig dag med besøg i Danmarks Akvarium (lad os sige det på den måde, at det er godt der snart kommer et nyt,  det var meget slidt), og derpå i Lyngby storcenter. Turen endte i Farum, hvor Mikkeline og jeg skulle overnatte. Lørdag stod den på besøg hos veninder, Pernille og Pia.Verden er forresten lille, for midt på strøget løb jeg på min venindes mor, som jeg sidst så på Cypern i august, da hun besøgte sin datter + familie her.

Work Work Work…

Som mange af jer måske allerede ved, så  fik jeg i sommer kontakt til en oversættervirksomhed, som jeg begyndte at arbejde for, så nu får jeg løbende opgaver ind fra dem. De primærer emner jeg arbejder med er iGaming, spil og sport, men der kan godt snige sig en opgave ind om kondomer i ny og næ. Det er primært opgaver for Mortens arbejdes konkurrenter jeg oversætter for!

Derudover kom jeg også i kontakt med en editor, som spurgte om jeg var interesseret i at oversætte en bog sammen med ham – tja, hvorfor ikke?! Så de sidste 2 mdr har jeg ved siden af mit oversættelsesarbejde arbejdet på at oversætte en bog fra dansk til engelsk. Det har været hård arbejde, men også sjov, udfordrende og lærerigt!

Og hvad for en bog var det så, spørg i måske??? Det var en bog om Manchester United såmænd! Så jeg blev inden for genren – sport! Morten, som den indspiste Liverpool fan han nu er, var ikke helt fan af, at jeg oversatte en bog om konkurrenten!

Derudover laver jeg også andre små opgaver for forskellige virksomheder. Så jeg keder mig ikke!

Men kort fortalt – så arbejder jeg hovedsageligt med opgaver, som er Mortens konkurrenter!

Sidste besøg i denne omgang!

Jeg har netop sendt vores sidste gæster med flyveren i dag (d. 15 okt.)!  Det var så rosinen i pølseenden for denne sommers besøg. Denne gang havde vi fornøjelsen af at se mine forældre, søster, svoger og nevø. Selvom vi næsten lige har set dem, var det super skønt at se dem igen og ikke mindst at kunne vise dem lidt at vores nye hverdag, by, land og ikke mindst den anderledes kultur.

Selvfølgelig har ugen været præget af lidt regn – det første vi sådan rigtig har haft i 5 mdr. (når jeg siger sådan rigtig, er det fordi det af og til har regnet lidt oppe i bjergene). Onsdag var vi så heldige at opleve et smukt tordenvejr, det varede hele aftenen og natten, men holdt sig mest ud over vandet! 

   

Mikkeline og MC har virkelig nydt hinandens selskab, det var super lækkert at se – og ingen tvivl om, at de sagtens kan genkende hinanden – Mikkeline kalder MC noget i stil med Christian og MC kalder Mikkeline for Mia:)

2 års fødselsdag

Så det snart 2 år siden at Mikkeline kom til verden, og nu vi alligevel havde familien på besøg, så havde vi arrangeret at holde hendes fødselsdag d. 14 okt.

Vi havde inviteret venner og familie (dem der var i landet) til fødselsdag på legepladsen ikke langt fra hvor vi bor. Heldigvis var det igen blevet solskin og vejret var med os:) Børnene hyggede og legede og de voksne hyggede og snakkede – vi havde taget den lette udvej og fået cafeen ved legepladsen til at stå for maden, så det eneste vi selv skulle stå for var lagkagen:) Min veninde Lisbeth var så sød at komme og hjælpe med at bage bunde og lave creme, så fik man da også en  hyggelig stund ud af det:)

Kort fortalt: Mikkeline havde en fantastisk dag – tak alle sammen!

Gaver (som jeg lige kan huske): Vinterstøvler, legekøkken, lege mobil, genudviskelig tegnebræt, lille legehus med feer, puslespil, huskespil, vendespil, legetøjsbil, lego, penge, talende/syngende bamse fra Fisher Price, tøj til dukke, træ legemadvarer, påklædningsdukke og tøj.

 

 

 

Nu har du nået bunden af min update – håber du fik et overblik over hvad vi har rendt og lavet de sidste par mdr.

Kort fortalt: vi har det rigtig godt og keder os ikke! 

Over and out

/Lotte

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...