Prinsessen på ærten…

 English

… er hun jo ikke helt, hende Mikkeline, men en seng skal hun jo have at sove i.

Som nogle af jer måske ved, så havde vi fravalgt at tage en seng til Mikkeline med til Cypern. Beslutninger er jo så nemme, når man kigger på prisen for transport og lader ussel mammon bestemme, hvad man skal have med. F.eks. fik vi heller ikke plads til tandtråd.

Men det betød jo også at vi ret hurtigt skulle finde en løsning hernede. Undertegnede (Morten) havde kun to dage i Cypern før det blev påske og alt lukkede, så der blev ikke fundet en løsning inden Mikkeline ankom og forventede en løsning.

Den midlertidige løsning blev at lade hende sove i hendes klapvogn om natten, og det fungerede jo meget godt, men som midlertidige løsninger er flest, vinder den måske slaget, men ikke krigen. Men det fungerede på kort sigt – også om dagen:

Alternative løsninger

Gode råd var – som børnesenge på Cypern – dyre. Der er langt til Ikea (minimum 2,5 timer i bil), som ellers var betydeligt billigere end de lokale baby/børneforretninger, så der blev tænkt lidt i alternative løsninger, som det også ses herunder. De blev dog alle fundet for let på vægten, og Mikkeline var heller ikke jublende lykkelig for dem alle.

      

Det skal lige understreges, at hun selv forsøgte sig i disciplinen.

Nu ville heldet jo så, at vi blev anbefalet at oprette en tråd på Angloinfo.com, hvor vi måske kunne finde en brugt seng. Som sagt så gjort og søndag formiddag ankom den ”nye” seng.

Der var et par små defekter, som forhindrede en samling, men arven som jysk håndværkersøn fornægter sig selvfølgelig ikke, så med en smule superlim og en smule vold, blev begge problemer løst, og Mikkeline kunne tage sengen i brug.

 

 

Det blev umiddelbart taget imod med godt humør, som det ses herover, og hun faldt da også let i søvn.

Husk det som altid er muligt at se alle blogs på forsiden og større udgaver af billederne fremtrylles ved at klikke på dem

/Morten

Ps. Gode råd til at fjerne superlim fra fingrene, uden at skulle slide det af, modtages med kyshånd

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...