Første nyt fra Lotte

Så blev det vores tur til at lande på Cypern. Vi var dog nær aldrig kommet fra KBH eller Athen. Morten er vist ikke den bedste til at bestille billetter, da Mikkeline havde fået seperat billet – hvilket viste sig at være sværere at ændre end som så. Biletten blev ændret, efter 3 gange frem og tilbage i kastrup, med 4 kufferter og klapvogn! Heldigvis havde jeg mor med til at hjælpe!

Når men af sted kom vi da – troede alt var fint – så pludselig blev eg kaldt op over speakerne i Athens ventesal – Mikkelines billet var blevet annulleret af SAS! Tak for den, men efter noget snak frem og tilbage blev den fikset – så opstod et nyt problem – vi havde åbenbart ikke betalt for bagagen…. det mente jeg jo nok vi havde, men vores rejsepapirer havde SAS beholdt, så det kunne jeg jo ikke bevise. Jeg fik så af vide at jeg skulle betale 180 euro for kufferterne – det havde jeg jo ikke på mig kontant – så blev der igen ringet frem og tilbage…. løsningen blev 40euro og så fik jeg alle kufferterne og klapvognen med mig! Alt i mens dette udspillede sig, valgte Mikkeline at lave nr. 2 i bleen – som jeg først kunne skifte når vi var lettet! Syntes det tog evigheder før skiltet med selen blev slukket! Lettere forsinket -pga mig – lettede vi mod Larnace, hvor Vi blev mødt af Morten :)

Morten havde lejet en bil, hvilket gjorde det let og hurtigt (90min) at komme hjem. Da vi nærmede os hjemme, begyndte Morten at fortælle en masse om området, hvilket efter en lang rejse virkede meget overvældende.

Det er en super skøn lejlighd og jeg føler mig allerede hjemme. Det gør Mikkeline vist også – hun drøner rundt og siger glade lyde. Morten havde været så sød at sætte hendes navn på døren – hvilket bragte smil på hendes læbe og morens. Ligesom han også havde sat hendes legetøj frem:)

De første dage….

De første par dage her har vi været lidt rundt i området, for at blive mere bekendt med det hele, var dog lidt bange for at fare vild. Men tror jeg er ved at have styr på det nærmste og midbyen. Som Morten allerede har nævnt, så ligger ALT inden for gå afstand. Det kan dog til tider væe en udfordring at komme frem, da det er lidt af en prøvels med klapvognen! Men har efterhånden fundet ud af, hvornår man skal krydse vejen for at kunne går ordentligt med klapvognen.

Frem og tilbage

Det er lidt af et cirkus her, når man skal registrerer sig som ledig. Det var nemt at finde bygningen, trodt det hele stod på græsk. Men så skulle jeg have fat i en gul form først, hvilket ikke var så let – og igen det var nemt at finde bygningen! Tror jeg prøver igen mandag, man kan jo være heldig. Vi har dog først fået tid til immigrations møde d. 29 juni kl 9 ish. Det går sørme stærkt hernede:)

Internet

Det lader vente på sig, men hvis jeg har min computer med mig, kan jeg lige tjekke op på det mens mikkeline sover og jeg får frokost :)

strømmen er knap så smutter nu…

/ Lotte

Gå til sidste nye blog her

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...