Mere påske

 English (Google translate again, sry)

Påskelørdag (den lokale) fik jeg jo, som beskrevet i en tidligere blog, lusket mig med til en påskefrokost. Her mødte jeg bl.a. Kim, som netop er flyttet herned, og en gæst, som vi i denne anledning anonymiserer og kalder Dieb.

Dagen efter var vi i et område, som kaldes Bar Street, for bl.a. at se FA Cup semifinalen mellem Chelsea og Tottenham. Efter kampen valgte vi at gå lidt rundt i området og sondere området indtil vi fra en ganske pænt udseende hører musik så forvredet, at det kun kan være karaoke. Det vækker naturligvis en vis nysgerrighed og da vi kigger rundt, ser vi The Two Amigos optræde.

The two Amigos – Skønsang i høje toner ad libitum

Two Amigos, tryl og dans

Kønt var det ikke, men sjovt så det ud, så vi satte os ind og købte hver vores Mojito.

The Two Amigos holdt desværre snart pause, men ejeren kunne fortælle os, at de under pausen blev afløst af en tryllekunstner og senere noget dans, som han påstod, vi blev nødt til at se. Ivrige efter at høre mere til de to amigoer, blev vi på stedet og så tryllekunstneren, som vidst var mere underholdende end talentfuld. Men han var god til at slå paraplyer op.

Dansenummeret var af den eksotiske variant. Uden at være fantastisk var det også ganske underholdende. Herunder finder du lidt video jeg fik taget med telefonen af seancen. Selv om det kun er et halvt minut, giver det nu et godt indblik i showets karakter:

Danseshow en søndag aften

Det fortsatte i forskellige kostumer og med skiftende musik i 20-25 minutter, hvilket bl.a. inkluderer en ung herre fra publikum, som deltager i showet. Nogle vil kende ham som Dieb fra et større dansk pokerforum. Det fik jeg desværre kun et lille utydeligt klip af:

Derefter gik de Two Amigos på scenen igen og bjergtog publikum med egne fortolkninger af bl.a. James Blunt, Beatles og mange andre sange, hvor en lys stemme er en markant fordel. Det var helt tydeligt heller ikke playback, men til gengæld var det (ufrivilligt?) underholdende på ret højt niveau.

Resten af aftenen fremstår lidt tåget, men til gengæld hverken kunne eller havde jeg lyst til at lave noget dagen efter. Der skal selvfølgelig også lyde en lille tak til de to medsammensvorne for aftenen.

Det var vidst det for denne gang. Uge 16 startede med fridage mandag og tirsdag, hvor Lotte og Mikkeline også blev hentet og vi fik sat lidt mere præg på lejligheden. Mere om det ved en senere lejlighed.

Husk at I stadig gerne må kommentere bloggen.

/Morten

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...