Samme svar igen igen…

Jeg er efterhånden stødt på dette svar mange gange, vi søger en med min 1 års erfaring. Det var også hvad jeg fik som svar på min ansøgning til jobbet i lufthavnen. “Men vi beholder dit CV, hvis vi i fremtiden får brug for en som dig”.

Kan nu godt forstå dem som skal ansætte folk, de spare oplæringstid, men øv for os, som ikke har den erfaring de søger. Der er ikke andet for at komme op på hesten igen og igang med at søge flere stillinger, selvom jeg også er ved at undersøge at arbejde freelance inden for mit felt. Det skal i nok høre mere om, når jeg engang er kommet rigtigt i gang.

Første skridt, at få Mikkeline passet! Det vil jeg lige undersøge nærmere i morgen, har måske en  englænder på hånden, som har mulighed for at passe hende halvdags. Hun passer et par stykker, hvor af den ene er en dansk pige. Har mødt hende 2 gange og hun er rigtig sød.

/Lotte

ENGLISH:

Same reply over and over again….

It is not the first time that I hear this reply: We are looking for a person, with a least 1 year prior experience. Who can blame them, they save time and money hiring a person with  that extra experience – but da…, we, without that experience, where are we to get it from?! They did say: we’ll keep your resume, if another vacancy comes up matching your profile.

I’m back looking for jobs and positions. At the same time I’m also looking into doing some freelance work – but more on that later, when I’ve got that sorted out.

First step, finding a daycare for Mikkeline. I know a nice english woman, who takes care of other kids too – she might have space for Mikkeline.

/Lotte

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...