Godt Nytår!

Året 2013 gik på hæld og vi skriver nu 2014, men hvor blev december af??

December over and out…

2013 sluttede før jeg fik set mig om, efter det lidt uventet kejsersnit og masser af begrænsninger ift. hvad jeg kunne og måtte rent fysisk så gik december før jeg fik blinket med øjnene.Familien Madsen anno 2013

Jeg havde ellers masser af idéer om, hvad jeg ville nå i december. Det blev en noget anderledes måned, ikke dårlig, men meget rolig og jeg brugte meget tid hjemme. Julegaverne blev købt/ordnet tæt på jul og ved hjælp af internet og venner (tak for kørsel og slæb Pia & René).

Da jeg ikke måtte kører bil, pga. kejsersnittet som helst skulle have så meget ro som muligt, trådte min kære mand til og måtte køre frem og tilbage + handle mv. – tror ikke han har kørt så meget bil de resterende 11 mdr, som han gjorde i december. Så nu han godt irriteret over cyprioternes kørsel generelt. Og igen, tusind tak til Louise og Pia/Per for at hente Mikkeline af og til, så hun ikke fik så lange dage.

Begrænsinger

Heldigvis fik vi besøg af Mortens forældre sidst i november og en uge frem – de var en kæmpe hjælp og det var dejligt at hygge med dem på to-mands-hånd.

Følte virkelig jeg var invalid, da jeg ikke måtte gøre ret meget – og til info – så hader jeg ikke at måtte gøre ting selv – noget så simpelt som at flytte en stol kunne mærkes i arret – det er heldigvis ikke tilfældet længere og jeg føler mig næsten 100% igen.

Var også følelsesmæssig berørt af situationen, da jeg ikke måtte løfte mere end Jamies vægt. Så det at tage Mikkeline op og give hende et kæmpe kram var ikke det mest naturlige mere, så der måtte en lille tudetur til – derudover var maveskinnet også rigtig ømt pga. arret – så al berøring føltes ubehageligt eller gjorde lidt ondt!Mine Guldklumper

Mikkeline er heldigvis rigtig glad for sin lillebror – men dermed ikke sagt, at hun ikke skulle prøve grænser af over for sin mor, som hun hurtigt fandt ud af, ikke måtte løfte hende og dermed ikke så let kunne sætte hende i time-out.

Rengøring

Morten har i over et år plaget mig om at finde en rengøringsdame. Det blev så aktuelt, da jeg ikke selv måtte gøre rent og Morten ihvertfald ikke er typen som gør meget rent, udover en enkelt støvsugning i ny og næ.

Så nu har vi én, som kommer en gang om ugen og gør rent – faktisk dejligt ikke at skulle tænke på den grove rengøring i løbet af ugen. Jeg kan koncentrere mig om Jamie, samtidig med jeg får tid til at arbejde i de huller der end måtte opstå.

Jul & Nytår

Med decemer hører sig som sagt også jul og nytår. I år havde vi valgt at blive på Cypern og fejre jul med nogle venner. Pia (som er en fantastisk kok) stod for julemaden, som blev indtaget i hendes restaurant “Viking”. Her var der god plads til os alle (16 stk. inkl. 3 russere) og en hyggelig stemning.

Den stod på and og flæskesteg og hvad dertil hører – efterfulgt af ris á la mande:) Dog ingen mandel til Madsen-familien i år.Julemaden

Efter maden stod den på dansen om træet og julesalmer – afsluttet af ‘nu det jul igen’ og løben rundt i restauranten – og self. GAVER… Mikkeline, som den yngste (Jamie tæller ikke med), fik den største bunke gaver – så bilen var godt fyldt både ud og hjem fra aftenen.

D. 28 december kom mine forældre på besøg og var her til at hoppe ind i det nye år med os. Vi havde en fantastisk uge sammen, som bare fløj af sted. Mikkeline var også ked af det, da de var rejst – heldigvis gik der kun en dag inden børnehaven atter kaldte og hun kunne komme ud og brænde energi af.

Mikkeline New Years eveNytårsaften foregik lige som juleaften på restaurant Viking – her fik vi en 4 retters menu (inkl. natsuppe). Vi havde en hyggelig aften, min sluttede kl. 4 efter 2x hjemkørsel + nat amning! Heldigvis valgte begge børn at sove længe, så fik da 6 timers søvn.

Kl. 00.00 hoppede vi ind i det nye år til lyden af rådhusklokkerne – derpå stod den på nytårs-sang – både den danske og engelske (der var også nogle englændere og fejre nytår)

Hernede er fyrværkeri forbudt ( bortset fra kanonslag til påske) – så vi hev i hundepropper (som mine forældre havde haft med) og der blev brændt stjernekastere af – det var nok det vildeste og tætteste vi kom på fyrværkeri.

Nytårsdag var vi (alle minus Morten) nede ved vandet og gå en tur samt nyde det gode vejr.

Høsttid

Årets høst  Så det snart høsttid igen… igen i år bærer vores appelsintræ frugt og det hele 4 appelsiner…

De får lige lov at hænge lidt længere, men så skal de også spises!

Kænguruhop

Det er åbenbart farligt at låne bilen ud til sin mand (ja ja, ved godt det egentlig er hans bil)! Da jeg endelige måtte køre igen, oplevede jeg, at den lavede kænguruhop – og nej ikke en fejl 40 – vi har automatgear!

Det viser sig, at vores kære bil af og til vælger kun at køre på 2 cylindere og ikke 4! Noget man skal undgå, hvis man skal hjem fra havnen og op ad en stejl bakke fuldt læsset… cylinderne bliver meget varme og damper!

Mekanikeren lånte bilen og self. var der ingen fejl mens han havde den, så næste gang den hopper, skal den afsted og have målt fejlen. Men det vist en dyr dims, som skal udskiftes!

Baby-update

Hvad angår baby Jamie, så trives han rigtig godt. Han spiser, sover og laver stort…

Han er en rigtig rolig dreng, der kun brokker sig når han er sulten eller har en bøvs på tværs. Han har heldigvis en god søvnrytme, så jeg får sovet ok de fleste nætter (afbrudt af 1-2 gange amning) Mikkeline vækker mig dog også af og til, men hun er Mortens ansvarsområde – så når hun giver lyd fra sig er det Morten der må ud af sengen 😉 (Mikekline døjer med vokseværk i disse dage, så det er næsten hver nat han må op).

Var til 6 uger undersøgelse med Jamie i dag, han vejer nu 4780 g og måler 54,7 cm (han var 3100 g og 48,5 cm ved fødsel).

Det var også først i dag d. 10. januar at han tabte navlesnorren. Var ellers til en børnekirurg i onsdages for at få den skåret af, men da den ikke var betændt, blev vi enige om at lade den sidde og se tiden an. Dog lidt pudsigt at den faldt af da jeg tog bleen af ham ved børnelægen i dag – men så kunne han lige rense navlen og tjekke den så ok ud.

Lidt blandede billeder…

Min lillebror Farmor & Farfar + børnebørn Familietur v. vandet (dec 2013) Morten & Mikkeline Fødselsdagsmiddag:)   Pia & Per Vikinge kagehus så danses der om træet... Nu det jul igen... Gavehøst tid... Lotte & børn  New Years Eve 2013 Grandma + Mikkeline + Jamie  P1080188 Jamie P1080142 P1080144 Charmetrold   P1080204 P1080196 det er med at holde styr på alle klodserne.... ikke nemt når mikkeline hjælper!

Det var hvad jeg havde at fortælle & vise i denne omgang…

Rigtig godt nytår til jer alle – vi glæder os til at se så mange som muligt af jer i 2014!

/Lotte

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...