Lej bil i Cypern

Når du skal på ferie eller rejse til Cypern kan det sagtens være en fordel, at leje en bil. Men det kommer helt an på, hvad du har planlagt på din tur til Cypern. Skal du bare ligge på stranden eller ved poolen og nyde solen, er der absolut ingen grund til at leje en bil.

Lej en bil i Cypern her

Planlægger du til gengæld at se nogle af de flotte naturområder, historiske bygninger og steder eller at besøge strande som ikke er overrendt med turister, så er det en helt anden sag, og så vil jeg klart anbefale at kigge på mulighederne for billeje. Længere nede på siden, kan du læse mere om de alt andet end prangende alternativer til at leje bil. Du kan leje biler i begge lufthavne på Cypern og i de større byer.

Hvilken bil skal du leje

røde nummerplader i CypernHvilken bil du skal leje afhænger helt af, hvad dit behov og dine ønsker er. Har du planlagt at tage en tur til Akamas-halvøen eller anden off road-kørsel, er det en nødvendighed at du lejer en bil med firhjulstræk. Skal du have især mindre børn med, er det i hvert falde nødvendigt at tage det i betragtning, og sikre, at der er plads til autostole på bagsædet. Du skal også huske at leje autostole.

Det kunne også være en mulighed at leje en cabriolet. Vejret er i hvert falde ikke en hindring. Og hvem har ikke drømt om at køre rundt og nyde den lækre sol og naturen i en topløs bil?

I Danmark er det i hvert falde ikke billigt at have en bil, som ikke kan bruges det meste af året. Er du derimod i Cypern i en uge eller to, kan det være en oplagt mulighed for at føre (drenge?)-drømmen ud i livet.

Alternativer til billeje i Cypern

Den offentlige transport i Cypern er ikke noget at råbe hurra for. Især ikke, hvis man skal længere end få kilometer. Det er billigt, men ruterne er sjældent tilpasset ret godt og busserne kører en smule uregelmæssigt. Tog eksisterer slet ikke.

At tage en taxa er et andet alternativ, men skal du køre langt, bliver det hurtigt dyrt – især hvis du vil se forskellige steder på øen i løbet af sin ferie. Har du børn, som skal sidde i børnestole, er det heller ikke let at arrangere med en taxa. Du kan læse meget mere om taxaer og priser i Cypern her.

Er du i Cypern i perioden fra maj til oktober er det efter min bedste overbevisning også en dårlig løsning at vælge at gå. Det er simpelthen for varmt.

Skal du bare transporteres til og fra lufthavnen, så vil vi anbefale at bestille transporten med Resorthoppa, og så har i styr på det og kan slappe af.

Vær opmærksom i trafikken

Der er venstrekørsel i Cypern og derudover afvikles trafikken noget anderledes, end du er vant til fra Danmark. Derfor har vi skrevet en liste med 17 tips og råd til dig, der skal køre bil i Cypern. Du kan se listen med rådene her.

Billeje i Cypern

BiludlejerBook her
–>> FDM Travel –>>Lej bil via FDM Travel her
–>> Auto Europe –>>Lej bil hos Auto Europe her
–>> RentalCars –>>Lej bil hos Rentalscars her