Vandland i Cypern

Hvem elsker ikke at komme i vandland?  Cypern har 3 store vandland spredt ud over øen samt en masse mindre vandland der er opført i forbindelse med nogle af hotellerne. Læs mere om dem herunder. 

King Evelton Hotel vandland

King Evelton Hotellet i Pafos tilbyder både gæster og ikke-boende gæster velkommen i vandlandet, hvor store som små kan boltre sig i vandet.

Cyperns 3 store vandland

De 3 største vandland i Cypern er: Water World Waterpark i Ayia Napa, Fasouri Watermania i Limassol og Aphrodite Waterpark i Paphos. Generelt for vandland på Cypern er det ikke tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer samt kæledyr.

*Bemærk venligst at priser og åbningstider gælder for 2015, så tjek lige for en sikkerheds skyld!

Waterworld Themed Waterpark i Ayia Napa

Prøv en af de mange vilde vandrutchebaner i vandlandet Water World (Ayia Napa)

Prøv en af de mange vilde vandrutchebaner i vandlandet Water World (Ayia Napa)

Water World Waterpark i Ayia Napa har valgt at holde et græsk tema, så alle deres rutsjebaner og aktiviteter har noget med den græske mytologi at gøre. Vandlandet ligger ca. 35 minutter fra Larnaca Lufthavn og 9 minutter fra Ayia Napa centrum. Waterworld Waterpark har 18 vandaktiviteter, hvoraf de fleste er forskellige vandrutsjebaner. Som i alle andre vandland sælges der mad og drikke af forskellige art, så du kommer ikke til at gå sulten derfra.

Vil du gerne have endnu mere fart over feltet, ligger der en gokartbane lige ved siden af vandlandet. Køber du din gokartbillet i Water World, kan du få ca. 2 euro rabat.

Åbningstider, pris og transport:

 • Parken åbner sæsonen start april og lukker igen slut oktober.
 • April & oktober: kl. 10.00 – 17.00
 • Maj – september: kl. 10.00 – 18.00
 • Telefonnummer: +357 23 724 444
 • Adresse: 18 Ayia Thekla Rd, Ayia Napa 5345, Cypern
 • Transport via bus: Bus 711 fra Larnaca & Bus 102 fra Ayia Napa
 • Vejledende priser (Køb evt. billetten online og spar penge): Voksne: €38 – Børn op til 12 år: €24 og Børn op til 3 år: Gratis
 • Hjemmeside: www.waterworldwaterpark.com

Fasouri Watermania i Limassol

Fasouri Watermania i Limassol er cyperns største vandland med 21 vandaktiviteter. Det er det perfekte sted til en en-dags-tur, hvor hele familien bliver underholdt i det våde element. Parken fører et polynesisk tema, som giver dig en tropisk oplevelse.

Vandlandet tilbyder flere forskellige faciliteter, herunder spisesteder, massage, fish spa, tatovering og et pengekort, så du slipper for at holde styr på din pung. Desuden er det muligt at låne redningsveste gratis til børnene.

Åbningstider, pris og transport:

 • Parken åbner sæsonen 1. maj og lukker igen den 31. oktober.
 • Maj, september & oktober: kl. 10.00 – 17.00
 • Juni, juli & august: kl. 10.00 – 18.00
 • Telefonnummer: +357 25 714 235
 • Adresse: Trachoni, Limassol, Cypern
 • Vejledende priser (Køb evt. billetten online og spar penge): Voksne: €30 – Børn op til 11 år: €17 – Børn op til 2 år: Gratis
 • Entre inkl. transport: Det er muligt at blive hentet i Pafos og transporteret direkte til parken, prisen herfor inkl. intre er: €20 for børn og €36 for voksne. (http://www.fasouri-watermania.com/index.php?pageid=60)
 • Hjemmeside: http://www.fasouri-watermania.com/

Aphrodite Waterpark i Paphos

Besøg en af de 3 sjove vandland i Cypern og få kriller i maven.

Besøg en af de 3 sjove vandland i Cypern og få kriller i maven.

Aphrodite Waterpark rummer hele 17 vandaktiviteter til forskellige aldre, desuden tilbydes der mad og drikke samt underholdning. Du har også mulighed for at få et gratis prøvedyk med Cydive –kontakt dem for mere information herom.

Vandlandet giver både børn og voksne et afbræk fra strandturen og er et behageligt og sjovt sted at blive kølet af i sommervarmen.

 Åbningstider, pris og transport:

 • Parken åbner sæsonen 1. maj og lukker igen den 31. oktober.
 • Maj & juni: kl. 10.30 – 17.30
 • Juli & august: kl. 10.00 – 18.00
 • September & oktober: kl. 10.00 – 17.00
 • Telefonnummer: +357 26 913 638
 • Adresse: Tourist Area, off Poseidonos Avenue, Kato Paphos,8133, Paphos
 • Bus: Du kan hoppe på bus 611, den kører langs Paphos havnepromenade og lige til vandlandets dør. Kommer du fra Coral Bay, skift fra 615 til 611 ved havnen. Kommer du fra old town, skift fra 610/618 til 611 ved havnen.
 • Vejledende priser (Køb evt. billetten online og spar penge): Voksne: €27 – Børn op til 11 år inkl.: €14 – Børn op til 3 år: Gratis
 • To-dags billetter koster hhv. €42 /€23 for voksne og børn.
 • Hjemmeside: http://aphroditewaterpark.com/en

Hoteller med vandland

Der er flere og flere hoteller, som vælger at opføre et mini vandland til sine hotelgæster eller besøgende udefra. Du kan se nogle af de mest kendte hoteller med vandland herunder. Hvis du primært har mindre børn, er nogle af disse vandlande måske at foretrække, da de er mere overskuelige.

Prisen ligger generelt mellem €15-20 for voksne og €7,50-15 for børn. Faciliteterne er dog oftest gratis eller billigere at benytte sig af, hvis du bor på hotellet.

King Evelthon Aqua Spash Waterpark i Paphos

King Evelthon er det nyeste o gen af de mest eksklusive hoteller I Pafos. Når du kommer kørende fra Pafos i retning af Coral Bay kan du ikke undgå at se deres Aqua Splash Waterpark på venstre hånd. Selvom det er et mindre område er der både vandaktiviteter for store og små.

Anastasia Aquamania Waterpark i Protaras

Anastasia Aquamania Watermania ligger I Protaras, et kort stykke fra Ayia Napa. Generelt er Protaras kendt for sine dejlige badestrande, men ønsker man en afveksling til strandturen og vil du tage turen til Waterworld i Ayia Napa tilbyder Anastasia Aquamania Waterpark et udvalg af rutsjebaner til både store og små.

Panthea Holiday Village Water Park Resort i Ayia Napa

Panthea Waterpark Resort byder på 9 rutsjebaner og to børnepools med vandaktiviteter til de yngre børn, som endnu ikke tør tage de høje og sjove rutsjebaner. Bor du på Panthea Holiday Village er der gratis adgang til vandlandet.

Cyprotel Laura Beach Hotel i Paphos

Vandland i Pafos

Splash World ved Laura Hotel i Pafos har både vandrutchebaner for store og små.

Laura Beach Hotel åbnede I 2014 et minivandland i forbindelse med hotellet. Det er ikke til at gå glip af, hvis du kommer kørende af kystvejen fra Pafos til Coral Bay. Der er fire store rutsjebaner og et område for de mindste med små rutsjebaner og legepool.

Electra Holiday Village Water Park Resort i Ayia Napa

Electra Holiday Village er en del af Aquasolhotels-kæden , som også tilbyder sine hotelgæster et minivandland at boltre sig i. Du kan godt besøge vandlandet som udefrakommende gæst og nyde nogle timer eller hele dagen i rutsjebanerne.

Aqua Sol Water Park Hotel i Coral Bay

Aqua Sol Water park Hotel I Coral Bay tilbyder 6 vandrutsjebaner og en lazy river samt en børnepool. Nyd dagen ved poolen og se hvor mange gange du kan tage rutsjebanerne inden badebukserne er slidt op.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...