Legepladser & legeland i Cypern

På jagt efter en legeplads eller et legeland? Rejser du, som så mange andre børnefamilier på ferie med de små poder, leder du måske også efter en legeplads eller et legeland, hvor børnene kan brænde lidt krudt af.

Legepladser i Cypern

Tag børnene med på en af de mange legepladser rundt om i Cypern.

Selv om Cypern er omgivet af strand og vand, kan børnene godt længes efter at lege et sted, hvor de kan kravle, lege tag fat og blive udfordret fysisk.

Rund om i hele Cypern er der opstillet offentlige legepladser, hvor børnene kan få brændt lidt krudt af. Ud over de offentlige legepladser i Cypern, er der også et utal af private legepladser og legelande, hvor børnene kan boltre sig og de voksne nyde en kop kaffe imens. De fleste legeland har aircondition, så stedet kan også bruges som tilflugtssted i sommervarmen.

Herunder kan du se nogle af de mest kendte legeland og legepladser i Cypern. Her er helt sikkert også flere, som vi ikke kender til. Derudover finder du sikkert også en legeplads ved de fleste børnevenlige hoteller samt en børnepool til de yngste.

Legepladser i Paphos

Feriebyen Paphos på Cyperns sydvestlige side har ikke bare nogle fantastiske strande, men her er også meget børnevenligt. Her er flere offentlige legepladser rundt om i byen samt nogle indendøres legeland.

Legepladser i Larnaca

Larnaca er en yndet ferieby nær lufthavnen. Mange børnefamilier kommer hvert år hertil, hvorfor der er et stort udbud af legelande, som er et sikkert hit hos børnene. Rundt om i byen kan du også finde legepladser, spørg på hotellet eller i turistinformationen og de kan helt sikkert vise jer i rigtig retning.

Legepladser i Limassol

Legeplads i Pafos

De mange legepladser rundt omkring i Cypern kan være et dejligt afbræk fra stranden.

Den kosmospoliske by Limassol rummer flere legepladser og legelande, hvor børnene kan brænde lidt krudt af. Langs den lækre strandpromenade finder du flere offentlige legepladser og skateboardramper. Hele promenaden indbyder til en gåtur, hvor både store og små kan boltre sig. Herunder kan du se, hvor de forskellige legelande er.

Legepladser i Ayia Napa

Ayia Napa er mest af alt et feriested, hvor strand, sol og vand er i fokus. Meget få lokale bor her året rundt, de fleste legepladser ligger derfor i forbindelse med en cafe, restaurant eller et hotel. Du vil helt sikkert støde på legepladser på din vej rundt i byen samt i de nærliggende byer og strande, så som Nissi og Protaras. 

Legepladser i Nicosia

Nicosia ligger i hjertet af Cypern, her er mulighederne for en dukkert ved stranden lige nul. Tingældgæld er her mange smukke parker, hvor du kan gå, cykle og lege på legepladser. Her er også mange legeland, hvor børnene kan få rørt sig på en sjov måde.

Skriv gerne til os, hvis der er en eller flere legepladser eller legelande, som i kan anbefale frem for andre. Jeres anbefalinger vil komme fremtidige børnefamilier til gode.

Har du spørgsmål eller kommentarer er der kun en løsning. Skriv dit spørgsmål eller din kommentar herunder

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...